Portfolio

Naast het maken van unieke foto’s maak ik ook voor verschillende bedrijven toffe sites of drukwerk. Ook creëer ik content voor een aantal bedrijven door via mijn site een review te plaatsen, de strekking van deze content verschilt tussen tech-oplossingen (Manu, LG Benelux, Ricoh) of culturele oplossingen (Liberation Route, over tweede wereldoorlog). 

Check hier onder de toffe dingen die ik al heb kunnen doen inmiddels. 

Brambooth Design & Photography – Website + Blog

De bedoeling van deze site is het inspireren van mensen om op reis te gaan. Reizen wordt gezien in de breedste vorm van het woord en doormiddel van de blogs wordt geprobeerd mensen enthousiast te maken. Teksten worden regelmatig afgewisseld door foto’s. 

Ook kan men op de site terugvinden voor wat voor fotoreportages Brambooth inzetbaar is met daarbij gelijk een visualisatie van de stijl van de foto’s.

 

https://brambooth.com/ 

Ons Petries – Website

Ons Petries is een gezellige lunchroom in het centrum van Geertruidenberg. Ons Petries was hiervoor op zoek naar een simpele maar doeltreffende site. Het was de bedoeling dat de (potentiële) gasten snel inzichtelijk konden zien wat er te bieden was en voor welke prijs. Ook was de wens om zelf eenvoudig aanpassingen aan bijv. het menu door te voeren en dat er pakkende foto’s op de site kwamen welke zouden uitnodigen om eens van de heerlijke koffie of broodjes te genieten. 

https://www.onspetries.nl/

Rogi Classics – website

Rogi Classics is een oldtimer restauratiebedrijf in Etten-Leur. In de oldtimer (met name Volkswagen Kevers) is dit bedrijf een gevestigde naam en komen mensen vanuit heel Nederland en België naar dit bedrijf toe om hun oldtimer te laten in volle glorie te laten restaureren. Op dit moment wordt de verouderde site nieuw leven ingeblazen en is nog in ontwikkeling.  

https://rogiclassics.nl/

Rogi Classics – drukwerk 

De Bruiloftbus – flyers

De bruiloftsbus is een eenmansbedrijf die zijn Volkswagen T1 bus ter beschikking stelt tbv bruiloften incl. chauffeur. Er werd gezocht naar een simpele flyer welke gewoon snel en fijn mee pakte. Er is samen gekeken naar een ideaal formaat, omdat er veel beurzen worden bezocht was het idee om voor A6 te gaan, zodat dit eenvoudig in tas of portemonnee kan.