Opdrachtgevers

Hieronder tref je een overzicht aan van de opdrachtgevers waar ik inmiddels toffe content voor heb mogen maken.

Stadlander

Wij zijn Stadlander. Een woningcorporatie met 15.000 woningen in West-Brabant en Tholen. . Wij willen dat onze huurders prettig wonen, nu en in de toekomst. Onze huurders zijn ook Stadlanders. Samen met onze stakeholders maken we ons sterk voor ons gebied. Met een stad die bruist. En landelijk gebied waar het leven aangenaam is. Met woningen die passen bij wat onze huurders willen. Woningen met aanvaardbare woonlasten en kwaliteit voor de primaire klantgroep (door de overheid begrensd op basis van inkomen) en woningen met een passende prijs en kwaliteit voor de overige klantgroepen. Woningen voor jong en oud. Met alle mogelijkheden om door te groeien. Want een Stadlander kijkt verder. Hij heeft oog voor de dag van morgen. Een Stadlander wil ook later in zijn vertrouwde omgeving wonen. Zelfstandig als het kan. Met hulp als het moet.

Team Onbeperkt

Stichting Team Onbeperkt  het stimuleren van mensen met een arbeidsbeperking om aan het werk te gaan, en om  werkgevers  te stimuleren om  mensen met een arbeidsbeperking in dienst te nemen. Daarnaast vinden wij het als Stichting Team Onbeperkt belangrijk dat mensen met een beperking mee moeten kunnen doen met niet werkgerelateerde activiteiten die door het bedrijf worden georganiseerd,  zodat zij niet aan de zijlijn of buitenspel  staan. 

Samen een prestatie leveren vanuit de gedachte dat iedereen ondanks beperkingen  mee moet kunnen doen.

Manu

We maken mooie producten voor jouw (digitale) leven.

We willen producten maken waar je van gaat houden. Zodat jij je smaak voor design kan combineren met het optimale gebruiksgemak van je persoonlijke smart devices. Of het nu thuis, op het werk of onderweg is, wij zoeken de balans tussen techniek, design en zorgeloos leven in je gehele huis.

Youth Goals

WijZijn Traverse Groep gaat de straat op om twaalf actieve jongeren te werven. Zij worden opgeleid tot Youthcoaches, die zich inzetten voor hun wijk. De Youthcoaches gaan activiteiten organiseren die aansluiten bij hun eigen interesses en die op een positieve manier bijdragen aan de samenleving. Ervaren professionals ondersteunen hen daarbij. De Youthcoaches gaan elk ook minimaal twee nieuwe jongeren werven, die graag als actieve jongeren aan de slag gaan. Met elkaar gaan ze jongereninitiatieven stimuleren en begeleiden. 

Er is hierbij veel ruimte voor eigen invulling van hun idee. En hebben de jongeren zelf geen idee? Dan kunnen ze ook aansluiten bij het bestaande aanbod of samen iets bedenken. Na een jaar gaan de jongeren van YouthGoals in de regio voorlichting geven over hun maatschappelijke diensttijd en wat het hun heeft opgeleverd.

Liberation Route Europe

Liberation Route Europe is een steeds uitbreidende internationale herdenkingsroute die belangrijke mijlpalen uit de moderne Europese geschiedenis met elkaar verbindt. De route vormt een schakel tussen de belangrijkste regio’s tijdens de opmars van de westelijke geallieerden vanaf Zuid-Engeland naar de stranden van Normandië, de Belgische Ardennen, Zuid-Oostelijke provincies van Nederland, het Hürtgenwald en Berlijn. De route gaat verder naar de Poolse stad Gdańsk, waar bijna twee generaties later een democratische revolutie op gang kwam om de afscheiding van Europa op te heffen. Sinds 2016 is de zuidelijke route in ontwikkeling, die van start gaat op Sicilië.

Rogi Classics

Rogi Classics, uw specialist in onderhoud en restauratie van uw oldtimer. Bij Rogi Classics verzorgen we de volledige restauratie van uw oldtimer geheel in eigen huis. We hebben jarenlange ervaring in restauratie van oldtimers, van lassen tot en met spuiten. Tevens bestaan er mogelijkheden voor in- en export van oldtimers.

Ons Petries

Je loopt er langs en de geuren van onze appeltaart, cheesecake en heerlijke koffie komen je tegemoet. Plof lekker neer in onze huiselijke sferen en laat je verrassen door onze menukaart.

Welkom bij Ons Petries. Sinds 2017 gelegen op de Markt in Geertruidenberg, vind je ons heerlijke knusse restaurant. Je kunt hier bijna iedere dag van 09.00 tot 17.00 uur genieten van zoete lekkernijen, maar ook voor een lekkere lunch kun je hier terecht. (Op woensdag en donderdag zijn wij gesloten maar zijn in het hele weekend vanaf 10 uur al geopend).

Dus heb je zin in een lekkere lunch, een high tea of een kopje koffie met huisgemaakte cheesecake of carrotcake, loop tot 17.00 uur binnen bij Ons Petries

De Bruiloftbus

De naam zegt genoeg, ben je op zoek naar een schitterend gerestaureerde VW Bus om in te trouwen met chauffeur? Kies dan voor de Bruiloftbus 

0