Blog,  FotoCadeau,  Fotografie,  review

Een nieuwe start

Terug van weggeweest. Ik ben inderdaad een tijdje even weggeweest hier, maar dat was even nodig. Er is een hoop gebeurd de afgelopen paar maanden. 

Ik heb inmiddels een scheiding achter de rug, zonder teveel in details te treden, er was gewoonweg teveel gebeurt. Naast een traject met een vertrouwenspersoon (nee geen klokkenluiderpraktijken hahaha) ben ik ook heel hard aan mezelf gaan werken bij een psycholoog. Kortweg had ik last van onwijs veel stress, had ik een onwijs negatief zelfbeeld en heb ik veel mensen pijn gedaan door altijd maar aardig gevonden te willen worden en angst voor kritiek te hebben. Om dit nu zo op te schrijven is een enorme overwinning voor mijzelf en betekent dat ik echt aan de betere hand ben. Ik heb weer zin en tijd om dingen van me af te schrijven. Ik heb de liefde weer gevonden en het belangrijkste is, ik hou weer van mezelf. 

"Dakloos"

Hoe makkelijk je kan trouwen, zo ingewikkeld is scheiden dan weer. Als je dan ook nog samen een dochter hebt, een koophuis en een eigen bedrijfje zoals ik en je hebt een hoop shit te regelen. Gelukkig sta ik verder op goede voet met mijn ex-vrouw en hebben we alles (voor zover wij weten) goed geregeld. Ook onze dochter pakt het nu best goed op en is aardig gewend aan de nieuwe situatie. Tuurlijk roept ze om mama als ik een keertje zeg dat ze iets niet mag, maar dat zal andersom ook heus wel gebeuren. 

Ons huis hadden we vrij snel verkocht (ongeveer een maand) en toen was er voor mij nog geen huis beschikbaar. Ik heb besloten om eerst te gaan huren, ook omdat huizen (waaronder mijn oude huis) op dit moment voor echt belachelijke prijzen verkocht worden. Gelukkig kon ik via de woningcorporatie een urgentie-status “relatiebreuk” aanvragen wat inhoud dat wanneer je een kind hebt en een ouderschapsplan waar uit blijkt dat je co-ouderschap hebt je voorrang op bepaalde huizen kan krijgen. 

Maar daar had ik in het begin nog niks aan, omdat er nog niks getekend was kon ik ook niks overleggen met hun. Ik was in feite “dakloos”, tussen haakjes omdat ik geweldige ouders heb die me (en de kleine meid) geweldig hebben opgevangen. Ging het altijd even goed? Tuurlijk niet! dit was voor niemand ideaal, maar wel beter dan helemaal niks hebben of in een veel te duur vrije sector huurappartement zitten. 

Verhuizen

Dan komt het moment dat je huis overgedragen wordt en je je laatste spullen mee moet nemen. Veel spullen die ik vaak nodig heb lagen al bij mijn ouders in huis, de rest van de spullen en meubels heb ik naar een opslag verhuisd. Na bijna 8 maanden (of drie maanden na het verkrijgen van de urgentiestatus) was het verlossende woord daar, er was een woning beschikbaar voor mij en Saar. Uiteraard iets anders en kleiner dan ik gewend was, maar voor nu is het helemaal prima voor mij en Saar. We hebben een basis, Saar heeft een eigen kamertje en we kunnen vanuit hier verder zoeken. 

Als je denkt dat je alles goed geregeld en keurig door de helft verdeeld hebt kom je er bij zo’n nieuw huis achter wat een hoop shit je eigenlijk mist. Ondanks dat je weet dat je hier niet super lang gaat wonen en je uiteindelijk terug wil naar je geliefde stadje wil je er niet teveel tijd en moeite in stoppen maar het toch gezellig maken. 

Hexagons

Uiteindelijk kwamen mijn vrienden van fotocadeau.nl met de oplossing. We hadden al eerder samenwerking gezocht en zij wilde mij gelukkig helpen mijn huisje weer wat gezelliger en persoonlijker te maken. Ik kreeg van hen een paar mooie hexagon voor boven de bank. Wat is het resultaat tof geworden en wat wil ik graag de hexagons uitbreiden. Ze zijn er in allerlei groottes dus ik ga lekker aan de slag binnenkort met verschillende maten en zo beetje bij beetje de wand uitbreiden. De vormen en zeker de verschillende maten geven een lekker speels effect straks. Sowieso hangen er al meerdere foto’s in mijn huis, ook van fotocadeau, maar dan op aluminium. Altijd een goede prijs kwaliteit verhouding en uitgebreid assortiment, altijd leuk om cadeautjes hier uit te zoeken, zo kun je kiezen uit o.a.:

Check hieronder het resultaat van het begin van mijn fotomuur. 

Hexagons fotocadeau

One Comment

  • Harry

    goed geschreven zeun, niks meer aan doen. Behalve misschien een pluim aan jezelf geven. Was wel op zijn plaats geweest, toch? En ik ken nog wel iemand die zo’n pluim mag krijgen.
    Kus van een van die geweldige ouders. Doe trouwens maar van alle2

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.